Vucut Peeling

Vucut Peeling

Vucut Peeling Nedir? Faydaları ve Kullanımı;

 

Ölü hücrelerin giderilmesine yardımcı olarak, cildinizin canlı ve parlak görünüme kavuşmasına destek olur. Portakal yağının canlandırıcı kokusu cilt bakım rutininize tazelik katarken, shea yağı ve zeytinyağı, cildinizi derinlemesine nemlendirerek yumuşak ve esnek bir his bırakır.

Bu peeling, sadece ölü cilt hücrelerinin giderilmesine yardımcı olmakla kalmaz, aynı zamanda cildinizi besler, canlandırır ve cilt bakım rutininize harika bir katkı sağlar.

 

Kullanımı;

Daha etkili sonuçlar elde etmek için; peelingi duş sırasında açılan ve genişleyen gözeneklere uygulamanız yüksek verim almanızı sağlar.

Vücudunuzun cilt kuruluğu ve batık gibi sorunlara en fazla meyilli bölgesini belirleyerek peeling işlemi uygulayabilirsiniz. Bacaklar vücudun en çok kuruyan bölgelerindendir. Bu nedenle ilk önce bacaklarınıza peeling yapabilirsiniz.

Peelingi az miktarda alarak dairesel hareketlerle istediğiniz bölgeye nazikçe uygulayın ve durulayın. Durulama sırasında ılık su kullanmaya özen gösterin. Çünkü sıcak su cildinizin kurumasına neden olabilir. Uygulamaya ayak ve bacaklardan başlayarak üst bölgelere doğru ilerleyerek uygularsanız, kan dolaşımınızın hızlanmasına da katkıda bulunabilirsiniz.

 

En güzel sonuçlar için haftada 2-4 defa kullanabilirsiniz.

 

ÜRÜNE GİTMEK İÇİN TIKLAYIN

 

Etiketler: Vucut Peeling
Kasım 01, 2023
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR