Saç Dökülme Karşıtı Yağı

Saç Dökülme Karşıtı Yağı

Saç Dökülme Karşıtı Yağı Nedir? Faydaları ve Kullanımı;

 

Besleyici özellikleriyle saç dökülmesini azaltmaya yardımcı olan bu yağ, saç telini derinlemesine nemlendirmeye ve güçlendirmeye destek olur.

 

Saç Dökülmesine Karşı Etki; Düzenli kullanımda saç köklerini besleyip güçlendirmeye ve saç dökülmelerini azaltmaya yardımcı olur. Saç kökleri ve tüylenme olan bölgelerde saç oluşumunu destekler.

 

Sağlıklı Saç Uzatma; İçeriğinde bulunan 20 farklı özle saçları kökten uca destekler. Saçların kökten itibaren beslenerek sağlıklı bir şekilde uzamasına, koparak dökülmelerin azalmasına ve yıpranmışlıkların onarılmasına yardımcı olur.

 

Kepek Karşıtı Etki ; Serum içeriği saç derisinin yağ ve nem dengesini düzenleyerek kepek oluşumunu önlemeye yardımcı olur.

 

%100 Bitkisel İçerik; Kimyasal içermeyen %100 bitkisel ve temiz içerikle hazırlanmış formül, hem erkekler hem de kadınlar tarafından kullanılabilir.

 

Kullanımı;

Bu besleyici karışımdan küçük bir miktarı saç derisine ve saç tellerine uygulayın. Karışımın saç derisine ve saç telinin içine nüfuz etmesine izin vermek için tüm gün veya gece boyunca bırakın. Temizlemek için hafif bir şampuanla iyice durulayın. En iyi sonuçlar için düzenli olarak her gün kullanın. Kullandığınız süre boyunca şampuanınızı değiştirmeyin, aynı şampuanı kullanmaya özen gösterin.

 

ÜRÜNE GİTMEK İÇİN TIKLAYIN

 

Etiketler: anti, hair, loss
Aralık 21, 2023
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR